17 joulukuuta 2015

Meikkailuja

Työsuunnitelma


Välineet:







Soili on iholtaan hyvin voimakkaasti keltapohjainen, joten valitsin hänen pohjavärikseen lämpimän keltapohjaisen SH3 sävyn. Pohjustin sitä ennen kasvot kosteuttavalla rasvalla sekä silmän alueet niihin tarkoitetulla voiteella. Levitin kiinteän meikkivoiteen sienellä. Seuraavaksi hain Green concealer ainetta peittämään punaisia kohtia. Blue neutralizer ainettä käytin peittämään tummia/sinertäviä silmänaluksia.

Kun pohja oli laitettu, laitoin puuterin päälle ja aloin työstämään kulmakarvoja. Käytin niissä viileää ruskeaa, joka tummensi sopivasti. Kulmakarvojen jälkeen laitoin luomivärin. Luomeen muodostin hyvin kevyen ja häivytetyn banaani muodon. Värit olivat kylmä ruskea ja luunvaalea. Sen jälkeen laitoimme hyvin ohuet  mustat rajaukset, taivutimme ripset ja laitoimme mustaa ripsiväriä.

Seuraavaksi laitoimme huulimeikin, joka oli tosi neutraali. Rajasimme huulet ja täytimme ne värillä. Sen jälkeen viimesilaus oli poskipuna. Teimme todella neutraalin poskimeikin, joka näkyy vain silloin kun siihen kiinnittää huomiota.


Tässä lopputulos:






Mielestäni meikki onnistui hyvin, jos miettii kokemustani meikkaamisesta. Suunnittelu ja värien valinta oli todella hankalaa, mutta sitten kun ne oli valittu, niin alkoi homma luistaa. Oli hieman symmetria ongelmia, mutta opin varmasti ajan myötä. Meikki oli yksinkertainen, neutraali ja pehmeä. Tosi kiva päivämeikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti