02 tammikuuta 2015

Oman alan blogien tutkailua

Meillä oli etätehtävänä etsiä oman alamme blogeja, ja kertoa millaisia ne ovat ja mitä mieltä olemme niistä, sekä mitä hyödymme blogeista. Jokaisen piti etsiä 5 ammatillista blogia ja kertoa niistä. Minä löysin 5 oikein kiinnostavaa blogia.

Ensimmäinen blogi http://flowvaasa.blogspot.fi/

Tätä blogia pitää kaksi nuorta naista, joilla on yhteinen parturi vaasassa nimeltä FLOW. 
Mielestäni blogi oli ulkonäöltään tosi houkutteleva ja siihen on panostettu paljon. Kuvat ovat tosi hyviä ja niitä on paljon. Myös teksti on erittäin selkeää ja sitä on mukava lukea ja se on kiinnostavaa. On myös kiva, että blogissa ei kerrota vain hiuksista, vaan myös paljon muustakin. Blogista voi seurata millaista parturikampaajan arki voi olla ja mitä kaikkia mahdollisuuksia löytyy. Blogissa on myös paljon tuotteita, joita suositellaan ja siellä näkyy selkeästi työn jälki.

Toinen blogi : http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/

Tätä blogia pitää nuori tamperelainen nainen. Blogi on mielestäni tosi kivannäköinen ja selkeä. Kuvia on paljon ja ne ovat hyvälaatuisia. Postaukset ovat mielenkiintoisia ja blogissa on todella paljon erilaisia vinkkejä ja ohjeita mitä voi käyttää itse. 

Kolmas blogi : http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now

Tätä blogia pitää nuori helsinkiläinen kampaaja. Mielestäni blogi on selkeä, ammattimainen, tarkka ja kiinnostava. Blogissa on paljon erilaisia kampausvinkkejä, sekä muita tarpeellisia vinkkejä. Tulevana parurikampaajana opin varmasti paljon asioita blogista. 

Neljäs blogi : http://hiusalasalo.blogspot.fi/

Tätä blogia pitävät salon ammattiopiston hiusalan oppilaat. Salossakin on käytössä hiuskilta, joten on kiva seurata mitä he ovat tehneet ja millä vauhilla he etenevät. Ulkoasu ei ehkä mielyttänyt minua, mutta ei kaikki voi olla minun mieleeni.

Viides blogi : http://kauneusstudiofab.blogspot.fi/

Tätä blogia kirjoittavat kaksi nuorta naista järvenpäästä. Hekin omistavat yhdessä kauneusstudion nimeltä FAB.  Mielestäni blogi on kivan pirteä ja siellä on paljon hyviä kuvia. Työt on kuvattu hyvin ja teksti on kiinnostavaa. Myös tässä blogissa on paljon erilaisia kampausvinkkejä, sekä muita hiuksiin liittyviä niksejä. On myös kiva seurata millaista parturikampaajan arki voi olla. 

1 kommentti:

  1. Hyviä blogeja olit löytänyt ja kiva että löytyi myös hiuskiltakin. Salo liittyi hiuskiltaan vasta äskettäin ja ottivat (meidän luvallamme)myös logomme. Kiva juttu! Pohdit myös mukavasti blogeja, niistä voi olla jatkossakin hyötyä. Hyv, että myös lomalla leikkasit hiuksia. Harjoittelemalla ne taidot karttuu!

    VastaaPoista