27 tammikuuta 2015

Rullauksen ergonomia

Viime viikko vierähti tosi nopeesti! Maanantaina tehtiin miestenhiustenleikkauks. Mun osalta se epäonnistu aivan täydellisesti. Malli jäi ihan liian pitkäks enkä saanu leikattua hyvää muotoa. Ajattelin, että leikkaan sen uudellee heti kun kerkeen ja laitan sitten kuvat epäonnistuneesta ja valmiista työstä. Tiistai aamuna käytiin kasvohoidoissa ensimmäisen vuoden opiskelijoilla, koska niiltä puuttu asiakkaita. Kasvohoito oli ihana, kiitos Essi:) Iltapäiväksi saatiin tehtäväksi kuvata videot kotiryhmissä. Meidän aihe oli rullauksen ergonomia. Alotettiin heti suunnittelu. Seuraavana päivänä saatiin kuvattua video ja siitä tuli tosi hyvä.



Torstaina oli taas asiakaspäivän vuoro! Mulla oli asiakkaana kaveri, jolta leikkasin aijemmin latvat. Tarkoituksena oli vaalentaa tyvi samanväriseksi kuin latva ja sen jälkeen laittaa vaaleita, sekä tummia raitoja. Työ oli tosi pitkä ja päivä tuntui tosi raskaalta. Lopputulos oli kuitenkin ihan hyvä. Hiuksista tuli kirjavat niinkuin ajatuksena oli, mutta raidat olis saanu olla vähän paksumpia, jotta ne olis näkyny paremmin. Asiakas oli ihan tyytyväinen, mutta mietimme, että hän voisi tulla uudestaan jonain torstaina ja voisin tehdä vähän lisää tummia raitoja.

Perjantaina oli lyhyt teoriapäivä. Tehtiin ryhmätöitä ja jatkamme niitä vielä huomenna. Tänään katottiin tekemämme videot ja lähettiin suunnittelemaan uutta isompaa projektia pareittain. Kerron siitä lisää myöhemmin.
Leikkasin myös kotona pikkusiskoni hiukset. Hiukset onnistu ihan hyvin, mutta myöhemmin vielä ohensin latvassa näkyvää selvää rajaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti