11 maaliskuuta 2015

Elumen

Perjantaina käytiin läpi Elumen värit. Elumen värit eivät sisällä hapetetta ja ne ovat erittäin hellävaraisia hiuksille. Elumen väreillä saa aikaan kirkkaita ja hyvin intensiivisiä värejä! Väri tarttuu tosi nopeasti ja se ei tahraa pestessä muuta hiusta. Elumenin toimintaperiaate perustuu + ja - varauksiin ja niiden toimintaan. Kokeiltiin ryhmittäin harjoituspäihin eri elumen värejä. Me kokeiltiin sarjan pure värejä, jotka ovat tosi kirkkaita sävyjä. Tehtiin jokaisella värillä yksi osio. Väri tarttu tosi hyvin ja osioista tuli tosi tasaisen väriset. Oon kerran aijemmin värjänny Elumenilla ja silloinkin punainen väri tarttui tosi hyvin!
Mielestäni Elumen ei ole kuitenkaan yhtään hyvä väri peittotarkoitukseen. Se ei ole tarpeeksi vahva siihen. Värjäsin perjantaina Reetan liukuvärjätyt hiukset kokonaan ruskeiksi, mutta vaaleisiin latvoihin se toi vain hieman eri sävyä. 



2 kommenttia:

  1. Moi! Saako sulle laitettua sähköpostia jotain kautta, olisin kysellyt noista elumenin väreistä ja onnistuuko turkoosiksi/tumman pinkiksi värjääminen tuolla koululla, jos varaan sinne ajan? Laita vaikka sähköpostia jenna.hayrinen@gmail.com

    VastaaPoista