29 maaliskuuta 2015

Pidennyskoulutus

Hassua, että opiskellaan ensimmäistä vuotta ja käyään nyt jo pidennyksiä. Se on kyllä tosi positiivinen asia, koska pidennykset on nykyään tosi suosittuja ja tekniikka on tosi kehittynyttä. Kinnusen kouluttaja tuli koululle kertomaan yleisimmistä pidennysteknikoista ja heidän omista pidennyksistä. Yleisin pidennystekniikka on sinettipidennykset, mutta MAGO pidennykset nousevat kovaa vauhtia edelle. Pidennykset ovat aitoa kuorittua hiusta ja ne ovat pääosin intialaista ja ne valmistetaan indonesiassa. Eurooppalaista hiusta ei käytetä kovin usein, koska se on paljon ohuempaa kuin intialainen hius, joten se on myös todella paljon kalliimpaa. Yleisesti pidennyksiä voi värjätä, mutta sitä ei suositella, koska väri tarttuu todella tiukasti hiukseen ja sävy on yleensä tummempi. Pidennyksiin ei myöskään suositella voimakkaita rakennepaikkaavia aineita. Miedoilla aineilla paras lopputulos.
Pidennykset tulee pestä niille kuuluvilla shampoilla ja hoitoaineilla, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja ovat kestävät. Pidennyksiin on myös omat poistoaineet.

KONETYÖNAUHA
Konetyönauha pidennystä myydään pidennyksien tekiöille. Konetyönauhaa ommellaan esimerkiksi
pieneen lettiin ompelupidennyksiksi. 


SINETTI
Sinettipidennykset kiinnitetään hiuksiin pienen liimaosion avulla. Hiuksista otetaan pieni kärjellään oleva kolmio ja sinettipidennys asetetaan sen alle. Sitten liimakohtaa lämmitetään kolvilla siihen asti, että liima kuplii. Sitten sinetti puristetaan tiukaksi "riisin jyväksi". Tällä tekniikalla on heloppo sekoittaa useampaa väriä, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen. Sinettipidennykset pysyvät noin 1-3kk riippuen hiuksen kunnosta ja kasvunopeudesta. Sinettipidennys on hiuksille hellävarainen, varsinkin jos se on kiinnitetty oikealla tavalla ja sen poistaa oikealla tavalla. Mutta vaikka sinetti on pitkäkestoinen niin se on myös erittäin työläs kiinnittää. Ammattilaisillakin voi mennä monta tuntia.



TEIPPI
Teippipidennys kiinnitetään ohueeseen läpinäkyvään hiusosioon molemmilta puolilta teipeillä, jotka tarraavat toisiinsa. On huomioitava, että osio on tarpeeksi ohut. Teippipidennys on hyvin hellävarainen hiukselle, mutta kestävyys riippuu hiuksen kasvuvauhista. Suositeltava aika on noin 1-2kk, jolloin ne kannattaa vaihtaa. Teippipidennykset ovat helpot vaihtaa ja se tapahtuu myös aika nopeasti.



MICRO-RING
Micro ring on erityisen hellävarainen hiuksille ja se onkin kovassa nousussa. Se kiinnitetään pieneen hiusosioon pienen lenkin avulla. Micro ring on yksinkertainen, et tarvitse liimaa, lämpöä tai teippiä muodonmuutoksen aikaansaamiseen. Micro-ring pidennyksen kiinnitystä meille ei näytetty, mutta kiinnittämisessä käytetään apuna pihtejä. Micro ring on helppo ja vaivaton tekniikka. 



MAGO
Mago on uusin pidennystekniikka ja se on kovassa nousussa. Se on erittäin hellävarainen ja luonnollisin mahdollinen pidennystekniikka. Mago on myös todettu ympäristöystävällisimmäksi tuotteeksi. Mago pidennys voi pysyä päässä jopa vuoden. Se ei irtoa kuin oikealla tekniikalla ja aineella. Mago on erittäin helppo kiinnittää ja se on erittäin hellävarainen hiukselle. Tekniikkaa on kehitetty todella monta vuotta ja pidennyksiä ei myydä kellekkään muulle kuin sellaiselle, jolla on koulutus kiinnitykseen ja poistamiseen. Pidennykset ovat erittäin helppo poistaa, se ei vahingoita hiusta sekä se tuntuu erittäin kevyeltä hiuksissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti