01 syyskuuta 2015

Miraculos hiusnäytös

Pitkästä aikaa kirjottelen taas! Käytiin eilen Miraculosin näytöksessä. Siellä nähtiin taas uudet tuotteet, leikkaukset ja värjäykset. Oli mielenkiintoista pitkästä aikaa päästä seuraamaan ammattilaisen tekemää työtä. 

Miehille oli kehitetty ammoniakiton kiiltosävyte nimeltään Luxima, jossa on kuus luonnollista sävyä ja se vaikuttaa vaan 5 minuuttia. Näytöksessä kokeiltiin sitä mallille ja vaikutti tosi kätevältä käsittelyltä. Toivottavasti rupee yleistymään. 

Kuva KC:n sivulta


Toisena näytöksessä hehkutettiin olaplex tuotetta, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen eli värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Haluaisin itse päästä testaamaan tuotetta mahdollisimman pian. Olaplexin avulla värimuutoksista pystyy tekemään paljon suurempia varsinkin vaalennuksen yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.

Myös naisille on oma luxima kiiltosävyte sarja, mutta se vaikuttaa hieman kauemmin ja siinä on enemmän sävyjä. Nyt syksyllä muodissa ovat hopeisten sävyjen lisäksi ruusukulta, pronssi ja messinki.

Näytöksessä leikkaukset olivat, lyhyt, puolipitkä ja pitkä. Kc:N  sivulla kuvailtiin leikkauksia täydellisesti, joten en halunnu ruveta tätä muuttamaan:
Hiustyylien muotokieltä kuvaa tuuheus, ilmavuus, muhkeus ja liikkuvuus. Lyhyiden hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä korostuu vahvasti teknisyys. Pidemmissä hiuksissa kerroksellisuus ja rikkonaisuus lisääntyvät ja värjäyksissä hyödynnetään visuaalisia maalaustekniikoita sen mukaan, kuinka hius luonnostaan laskeutuu."


 Kuvat KC:n sivuilta.


1 kommentti: