05 lokakuuta 2016

Ensimmäinen kampaus

Tänään lähdimme tekemään ensimmäistä virallista juhlakampausta. Katsoimme ensimmäiseksi videon youtubesta ja lähdimme sitten toteuttamaan kampausta. Ensimmäisenä föönasimme hiukset kampauksen mukaisesti, jotta kampaus asettuisi. On tärkeää tehdä kampauksen pohjalle kunnon pohjatyö tai muuten se ei asetu tai alkaa päivän mittaan repsottamaan.

Kampauksessa oli etuosassa "kruunumainen" letti ja takana löysistä leteistä tehty nuttura. Etenimme vaihe vaiheelta luokan kanssa ja opettaja katsoi välivaiheissa mahdolliset virheet. Ensimmäisenä hiukset jaoteltiin ja tehtiin etuosaan letti, joka löysyytettiin. Sen jälkeen taakse tehtiin löysät letit ja niistä alettiin asettelemaan valkin päälle nutturaa.

Mielestäni kampaus oli sopivan vaikea ensimmäiseksi kunnon juhlakampaukseksi. Kokonaisuudessaan koen onnistuneeni suht hyvin, mutta tietysti parannettavaakin on. Onnistuin tekemään letistä siistin, mutta täytyy oppia löysyttämään reilummalla kädellä. Myös symmetrisyys on hankalaa. On vaikea saada kampaus asettumaan juuri asiakkaan pään mukaan. Täytyy huomioida kampauksen muhkeus, nutturan ja letin sijainti. Täytyy myös harjoitella pinnien asettelu niin, ettei niitä näy kampauksesta.


Syksy / talvi 2016 trendikkäimmät kampaukset

Syksyn ja talven trendikampaukset ovat "huolittelemattomia" ja hieman sotkuisia. Voisikin sanoa "messy hair". Hiukset ovat juhlallisia ja punoksia ja lettejä on käytetty paljon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti